menuphp

Svájci Felnőttképzők Szövetsége

A Svájci Felnőttképzők Szövetsége több, mint 60 éves tapasztalatával és 600 tagszervezetével a felnőttoktatás és az élethosszig tartó tanulás területén az egyik legnagyobb és legfejlettebb országos ernyőszervezet Európában, egyedülálló és színvonalas szolgáltatásokkal. Civilszervezetként arra törekszik, hogy hatékonyan befolyásolja a szakmapolitikai döntéshozatalt és felhívja a nyilvánosság figyelmét a felnőttkori tanulás fontosságára.

Tagjai képzési szolgáltatók, képzőszervezetek, akiket törekvéseikben tanácsadással, szakmai támogató szolgáltatásokkal, a tagok közötti tudásmegosztás szervezésével és különböző együttműködések kialakításával segíti. Elkötelezett az iránt, hogy magas szintű szakmai szolgáltatásokat és módszertani eszközöket nyújtson a képzési szolgáltatóknak, ezzel is elősegítve az élethosszig tartó tanulási tevékenységekben, különös tekintettel az alapkészség fejlesztésben való részvétel bővülését.

A Svájci Felnőttképzők Szövetsége dolgozta ki az alacsony kompetenciaszintű emberek képzéshez való hozzáférésének esélyét növelő GO-Modellt, amely kifejezetten munkahelyi környezetben biztosítja az alapkompetenciák fejlesztését.

Untitled Document